Beton bescherming

beton bescherming van gebouwen Vereniging van beton reparatie bedrijvenBeton bescherming? Al het beton heeft bescherming nodig. Hieronder treft u een verklaring van beton bescherming. De VBR, de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven biedt u een overzicht van gecertificeerde beton reparatie  bedrijven. Systemen voor beton bescherming zijn bedoeld om het indringen van schadelijke stoffen in het betonoppervlak te verminderen of te voorkomen. Ook kan beton bescherming worden toegepast om het vervuilen van het betonoppervlak tegen te gaan.

Systemen voor beton bescherming

Beton vraagt onderhoud. Zonder bescherming of onderhoud bestaat de kans dat er vlekken op het  beton ontstaan. Het beschermen van uw betonvloer kan op diverse manieren. Er zijn verschillende systemen voor beton bescherming op de markt. Het zijn impregneersystemen, dampdoorlatende of afsluitende systemen, twee-componenten coatings en afdichtings- en slijtlagen. Enkele methoden om uw beton te beschermen: 

Laat uw beton beschermen door specialisten

Het is van groot  belang dat u uw beton bescherming door een gecertificieerd bedrijf laat doen. Zo voorkomt uw problemen. VBR-bedrijven zijn gespecialiseerde in het aanbrengen van systemen voor beton bescherming. Klik op één van de volgende links als u meer informatie over de techniek, de VBR of een bedrijf wilt selecteren.

 

Selecteer een VBR-betonreparatiebedrijf

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief