Beton impregneren

Beton impregneren? Wat is het en welke bedrijven zijn gespecialiseerd in het impregneren van beton? Welkom op de site van de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven - VBR. Hieronder treft u een verklaring aan over beton impregneren.

Wat is beton impregneren

Beton impregneren is het in het betonoppervlak laten dringen van een (beschermende) vloeistof Om betonoppervlakken waterafstotend te maken en het indringen van schadelijke stoffen, zoals dooizouten, in het beton te voorkomen of te beperken, kan men het beton impregneren met  een impregneermiddel. Beton impregneermiddelen zijn zeer dun vloeibaar en hebben geen dekkend vermogen.

Laat uw beton impregneren door specialisten

Beton impregneren gebeurt door het middel op het betonoppervlak te spuiten of te laten vloeien.Afhankelijk van de te behandelen ondergrond en de toepassing wordt voor beton impregneren een keuze gemaakt uit de verschillende impregneermiddelen. VBR biedt u een overzicht met bedrijven die gespecialiseerd zijn in beton impregneren. Meer informatie vindt u op onze website over:

De VBR-leden zijn gespecialiseerd in beton impregneren

Selecteer een VBR-betonreparatiebedrijf

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief