Betonbescherming

Betonbescherming is nodig voor alle soorten beton. Welkom op de site van de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven - VBR.
Hieronder treft u een verklaring aan over beton bescherming.

Bescherm beton tegen schadelijke stoffen

Betonbescherming is het nemen van (preventieve) maatregelen om aantasting van het beton en corrosie van wapeningsijzer te voorkomen of te vertragen. Het kan onder bepaalde omstandigheden gewenst zijn maatregelen te nemen om een betonconstructie extra te beschermen tegen de indringing van schadelijke stoffen of corrosie van de wapening. Het beschermen van beton is mogelijk op verschillende manieren. Denk daarbij aan: 

  • Beton coating
  • beton impregneren

Natuurlijk wilt u betonschade voorkomen. 

Betonbescherming door specialisten

Betonbescherming kan bij zowel nieuwe betonconstructies als in combinatie met reparatie van bestaande constructies worden toegepast. Met systemen voor betonbescherming kan de indringing van schadelijke stoffen uit de lucht of het indringen als vloeistof sterk worden verminderd. De VBR-lidbedrijven zijn gespecialiseerde in het aanbrengen van systemen voor betonbescherming. Klik op één van de volgende links als u meer informatie over de techniek, de VBR of een bedrijf wilt selecteren.

Selecteer een VBR-betonreparatiebedrijf
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief