Betonreparatie

Voor betonreparatie zijn verschillende methoden mogelijk om scheuren in beton en afbrokkelend beton te herstellen. Hoewel beton een sterk en duurzaam materiaal is, kan het na een lange tijd namelijk toch gebreken beginnen te vertonen. Met betonreparatie worden beschadigingen of onvolkomenheden in het beton van bijvoorbeeld een vloer, balkon of het plafond worden hersteld. Beschadigingen kunnen ontstaan door verschillende factoren en kunnen ook met verschillende technieken verholpen worden. VBR bedrijven zijn lid van de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven en bieden zekerheid over het vakmanschap van het personeel, zodat u zeker bent van een vakkundige betonreparatie.

Selecteer een VBR-betonreparatiebedrijf

Betonreparatie en schadeoorzaak

Voordat tot betonrenovatie of betonreparatie wordt overgegaan, dient eerst de schadeoorzaak te worden vastgesteld. Er zijn verschillende oorzaken die tot betonschade kunnen leiden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een lekkage;

  • Brandschade;

  • Het gebruik van zouten of chemische middelen op het beton;

  • Veroudering van het beton;

  • Betonrot, ofwel corrosieschade.

Om de beste methode voor de reparatie van uw betonschade te bepalen, gaan VBR bedrijven eerst met u in gesprek om de oorzaak en het meest geschikte betonreparatie middel te bepalen.

Methoden van betonreparatie

Betonreparatie is het werk van specialisten. VBR lidbedrijven hebben zich volledig toegelegd op betonreparatie, betononderhoud en betonbescherming. Voor beton repareren zijn meerdere technieken mogelijk. Hiervoor onderscheiden wij: 

  • Handmatige betonreparaties van onvolkomenheden in het beton, waarvoor een veelgebruikt middel spuitbeton is;

  • Scheuren in beton herstellen door middel van injecteren;

  • Corrosieschade verhelpen door betonbescherming aan te brengen;

  • Het beton coaten.

VBR bedrijven stellen een plan voor betonreparatie dat voldoet aan de eisen die aan de gebruiksduur en de kwaliteit van de betonreparatie en aan de betonconstructie gesteld worden.

Betonreparatie

Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf voor een betonrot reparatie om uw betonrot te herstellen? Om er zeker van te zijn dat uw betonreparatie wordt uitgevoerd door vakkundige betonreparateurs laat u de betonreparatie uitvoeren door een bedrijf dat lid is van de VBR, de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven. VBR bedrijven zitten door heel Nederland. Dus of u nu op zoek bent naar een bedrijf voor betonreparatie in Rotterdam of betonreparatie in Amsterdam, met een VBR bedrijf bent u zeker van getraind en goed opgeleid personeel voor uw betonreparatie.

Klik op één van de volgende links als u meer informatie over de techniek, de VBR of een bedrijf wilt selecteren.

 

Selecteer een VBR-betonreparatiebedrijf

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief