Betonreparaties

Betonnen vloeren, balkons en plafonds kunnen door middel van betonreparaties worden hersteld wanneer er gebreken aan het beton ontstaan. Beton is een zeer sterk en duurzaam materiaal, maar door bijvoorbeeld het verkeerd schoonmaken van het beton of ouderdom van het materiaal kunnen leiden tot scheuren en/of afbrokkeling van het beton. Om de betonconstructie te beschermen en stevig te houden zijn verschillende betonreparaties mogelijk. Met een bedrijf dat aangesloten is bij de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven, ofwel het VBR, bent u zeker van getrainde en gecertificeerde vakmensen voor betonrenovaties en betonreparaties.

Selecteer een VBR-betonreparatiebedrijf

Betonreparaties voor duurzaam herstel

Betonreparaties zijn het herstellen van beschadigingen of onvolkomenheden in het beton. Hiervoor zijn verschillende technieken mogelijk, van het inspuiten van scheuren in het beton tot het coaten van het beton voor bescherming. Voordat de beste methode voor betonreparatie kan worden bepaald, is het belangrijk de oorzaak van de schade te bepalen. Verschillende oorzaken kunnen zijn:

  • Ouderdom van het materiaal;

  • Betonrot of corrosieschade waardoor betonreparaties nodig zijn;

  • Brandschade;

  • Lekkage;

  • Het gebruik van schadelijke middelen om het beton schoon te maken of voor gladheidsbestrijding.

VBR bedrijven zijn gespecialiseerd in het bepalen van de oorzaak van betonschade en de beste techniek voor de betonreparatie.

VBR betonreparatiebedrijven

Voor betonreparaties gelden eisen voor de betonconstructie, de reparatie methode en het materiaal. De meeste VBR bedrijven hebben als betonreparatiebedrijf al meer dan 30 jaar ervaring met betononderhoud en betonreparatie. Zo zijn zij niet alleen op de hoogte zijn van alle eisen voor beton herstellen, maar hebben zij ook ruime ervaring in het secuur en duurzaam herstellen van betonconstructies. Zowel particulieren, als bedrijven kunnen terecht bij VBR bedrijven voor vakkundige kleine betonreparaties of grootschalige projecten voor beton herstel.

Betonreparaties door heel Nederland

VBR bedrijven, waaronder bijvoorbeeld Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken en Vogel b.v., zijn zelfstandige ondernemingen die gecertificeerd zijn voor het uitvoeren van betononderhoud en betonreparaties. Het uitvoeren van betonreparaties is specialistenwerk. VBR-lidbedrijven hebben zich volledig toegelegd op het uitvoeren van betonreparaties en hebben ruime ervaring in het verzorgen van secure reparaties voor zowel particuliere klanten als andere bedrijven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor betonreparatie of de bij ons aangesloten gecertificeerde betonreparatiebedrijven? Bekijk de bedrijven die bij ons zijn aangesloten voor een betonreparatiebedrijf bij u in de buurt of neem contact met ons op voor meer informatie over betonreparaties.

Klik op één van de volgende links als u meer informatie over de techniek, de VBR of een bedrijf wilt selecteren.

Selecteer een VBR-betonreparatiebedrijf


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief