Pagina afbeelding

Galerijophoging

Galerijophoging flatgebouw door VBR-bedrijvenWelkom op de site van de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven - VBR.
Hieronder treft u een verklaring aan over galerijophoging.

Langer blijven wonen met galerijophoging

Bewoners willen langer in hun huidige woning blijven wonen. Het ministerie van Volkshuisvesting heeft daartoe een programma ontwikkeld dat onder meer voorziet  in het wegnemen van zogenaamde ‘toegangsongemakken’ voor bewoners, dit zowel binnen als buiten de woning. 

Eén van de maatregelen is galerijophoging, het verhogen van het loopniveau van de galerijen. Verschillende VBR lidbedrijven hebben lichtgewicht en uiterst duurzame systemen voor galerijophoging ontwikkeld die bovendien een stroef oppervlak hebben

Laat uw gallerij ophogen

Galerijophoging vindt plaats met lichtgewicht isolatieplaten of door het aanbrengen van lichtgewicht cassettevloeren.
Het toegepaste isolatiemateriaal voor de galerijophoging is water- en vorstbestendig en zeer duurzaam. De dikte van de platen wordt aangepast aan de gewenste mate van ophoging.

Gallerijophoging door specialisten

VBR-bedrijven kunnen u adviseren en bieden verschillende systemen voor galerijophoging aan. Klik op één van de volgende links als u meer informatie over de techniek, de VBR of een bedrijf wilt selecteren.

Selecteer hier uw VBR-betonreparatiebedrijf en vraag een gratis offerte aan.