Pagina afbeelding
edilon)(sedra contracting b.v.

edilon)(sedra contracting b.v.

Website bezoeken

Molenweg 7/Wessem, Postbus 7189
6050 AD
MAASBRACHT
Telefoon: 0475-462928
E-mail: contracting@edilonsedra.com

Certifica(a)t(en): VCA**, NEN-EN-ISO 9001-2008, BRL 3201 betonreparatie, CO2 ladder (trede 3)

edilon)(sedra contracting b.v. in het kort

edilon)(sedra contracting, een bekende naam in de betonreparatiebranche. Voortgekomen uit Technobeton en Edilon, leverancier van spoorstaafbevestigingssystemen voor trein, metro en tram.

Specialistisch
Edilon)(sedra  is een specialistisch bedrijf in de beton infrastructuur. In de afgelopen jaren zijn aansprekende infrastructuurprojecten in geheel Europa uitgevoerd.
In edilon)(sedra zijn krachten gebundeld waardoor een gespecialiseerde organisatie is ontstaan die zich nog flexibeler kan opstellen en de doorlooptijden nog meer kan verkorten en vooral directe toegang heeft tot de beton- en kunststoftechnologie die Edilon in de 50 jaar van haar bestaan heeft opgebouwd. En dat is noodzakelijk. Betonreparatie is namelijk een specialisme dat vraagt om een gedegen praktijkervaring en technische kennis.

Combinatie van kennis en kunde
Bij edilon)(sedra Contracting vindt u de vakmensen die kennis en kunde combineren. Daardoor kunt u rekenen op kwaliteit van bijvoorbeeld schadeanalyse, reparatieadvies en werkplanning tot werkuitvoering, oplevering en nazorg. Zo’n veertig deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Bij schades van welke aard dan ook zoeken we naar de meest functionele, duurzame, oplossing. U mag daarbij rekenen op een evenwichtige prijs-/kwaliteitverhouding. In oplossingen zijn we veelzijdig.

edilon)(sedra Contracting is goedgekeurd voor deelname aan het systeem van de 10 jaar Euracor/VBR verzekerde garantie.

<< Ga terug