Pagina afbeelding
Hemubo b.v.

Hemubo b.v.

Website bezoeken

Damsluisweg 1
1332 AL
ALMERE
Telefoon: 036-5492700
E-mail: betontechniek@hemubo.nl

Certifica(a)t(en): VCA**, NEN-EN-ISO 9001-2008, BRL 3201 betonreparatie

Hemubo b.v. in het kort

Hemubo Almere bestaat uit 7 bedrijven die zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van vastgoed en civiele objecten.

Combinatie
Hemubo Betontechniek b.v. is er één van en is gespecialiseerd in het herstel en de renovatie van betonconstructies. De onderneming beheerst alle relevante technieken. Naast de traditionele technieken (handmatig repareren, betoninjectie en spuitbeton) is zij onder meer ervaren op terreinen als elektrochemische behandelingen, scheuroverbruggende afwerksystemen en het zogenaamde ‘opplussen’ van galerijen en balkons. De combinatie met de andere werkmaatschappijen binnen Hemubo Almere maakt de aanpak van complexe multidisciplinaire werken in één hand goed uitvoerbaar.

Ruim 30 jaar
Hemubo Betontechniek b.v. is één van de grootste spelers binnen de betonreparatie en is landelijk werkzaam. De opdrachtgevers zijn voornamelijk institutionele beleggers, pensioenfondsen, woningbouwverenigingen, VvE’s, overheden en industrie. In het inmiddels ruim 30-jarige bestaan heeft de onderneming veel vertrouwen opgebouwd, wat ondermeer resulteert in een grote verscheidenheid aan langlopende prestatiecontracten.

Hemubo Betontechniek is goedgekeurd voor deelname aan het systeem van de 10 jaar Euracor/VBR verzekerde garantie.

<< Ga terug