Pagina afbeelding
Kreeft Betontechnieken

Kreeft Betontechnieken

Website bezoeken

A.G. Bellstraat 11
7903 AD
HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 277377
E-mail: info@kreeft.nl

Certifica(a)t(en): VCA**, NEN-EN-ISO 9001-2008, BRL 3201 betonreparatie, CO2 ladder (trede 3)

Kreeft Betontechnieken in het kort

Kreeft heeft alle expertise beschikbaar om snel en doelmatig in te spelen op veelsoortige problemen in de bouw.

Meer dan 40 disciplines
Met meer dan 40 verschillende disciplines definieren wij ons als een gekwalificeerde partner in woningbouw en bij civieltechnische werken. De flexibiliteit en veelzijdigheid van Kreeft brengt evenwel met zich mee dat onze activiteiten ook zichtbaar zijn in verschillende andere sectoren, zoals de industrie en renovatie van bouwkundige werken.

Certificering
Kreeft is in het bezit van de benodigde ISO, VCA en KOMO (BRL3201)-certificering welke garant staan voor onze kwaliteit. Wij zijn gecertificeerd voor zowel handmatige betonreparatie, injecteren en spuitbeton en hebben alle ervaring in huis om te komen tot het gewenste eindresultaat. Kortom: Kreeft heeft de kennis in huis om te kunnen voorzien in het voorkomen en duurzaam herstellen van problemen. Met onze 50 medewerkers zijn we flexibel genoeg om snel in te springen op problemen.

Kreeft is goedgekeurd voor deelname aan het systeem van de 10 jaar Euracor/VBR verzekerde garantie.

Investeren
Investeren in de verre toekomst? Investeren in precisie en kwaliteit? Onderneem het met Kreeft! Al 28 jaar uw betrouwbare partner voor betonreparatie, betoninjectie, afdichtingen en kunststofvloeren. Kreeft, voor ieder probleem in en om de bouw een waterdichte oplossing!

<< Ga terug