MVO - Waardeer het, repareer het!

VBR-bedrijven zetten zich in voor maatschappelijk verantwoord onderhoud en behoud van betonnen gebouwen, bruggen, viaducten, etc.

Zij stellen zich ten doel de verhouding tussen maatschappelijke opbrengst en de maatschappelijke belasting zo optimaal mogelijk in te richten.

De VBR-betonreparatiebedrijven hebben zich daarom verbonden aan het VBR-convenant ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’.

Eén van de hoofddoelstellingen is de opdrachtgevers in alle openheid meerdere opties aan te bieden voor de realisatie van hun projecten of onderhoudsstrategieën. Daarbij informeren de bedrijven open over alle maatschappelijk relevante effecten.

VBR-bedrijven werken bij voortduring aan de ontwikkeling van nieuwe materialen, nieuw materieel, nieuwe methodes en technieken die bijdragen aan een beter milieu.

Voordelen voor de klant
Energiebesparing en het verminderen van afval leveren direct winst op. MVO-bedrijven zijn innovatiever en origineler en spelen sneller in op de markt. Aandacht voor mens en milieu en goed werkgeverschap hebben een positieve uitwerking op organisaties en projecten én het werken met MVO-bedrijven is goed voor het eigen imago.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief