13 januari 2022

2022. We zijn begonnen!

2022. We zijn begonnen!

De kerstboom weer opgeruimd, opnieuw geen vuurwerk afgestoken, noch handen geschud. Uiteraard wel de beste wensen voor iedereen, natuurlijk ook voor u.

In 2022 zullen we naar verwachting wel weer fysieke samenkomsten mogen houden. De voorbereidingen hiervoor zijn in ieder geval alweer gestart. Het actualiseren van de kennis bij onze specialisten, zowel op theoretisch als op praktisch vlak, staat hoog op de agenda bij zowel de VBR als de Stichting OtBS (Opleiding tot BetonReparatiespecialist). Op onze website kunt u lezen hiervoor op het programma staat. 

Het eerstvolgende evenement waar we u graag voor uitnodigen is de Noordelijke Betonreparatiemiddag. Zet 10 maart 2022 alvast in uw agenda. Doe dat met potlood, want de maatregelen van overheidswege kunnen nog roet in het eten gooien. Wij zetten in ieder geval in op een topevenement binnen de op dat moment geldende (on)mogelijkheden. 

De afgelopen periode zijn onze handreikingen voor het beheer van parkeergarages gepubliceerd. De handreikingen zijn ook overigens interessante kost voor degenen onder ons voor wie deze buiten hun scope vallen. Er zijn zeven delen, alle met een andere invalshoek. Download ze alle zeven en doe er uw voordeel mee.

Voor 2022 staan er weer genoeg projecten op stapel, over twee daarvan vertellen we u graag meer in deze nieuwsbrief.

2022, we zijn begonnen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief