Pagina afbeelding

4.600m2 vloeroppervlak binnen drie weken in topconditie

28-06-2017

SealteQ-West kreeg de vraag of men in staat was om in een zeer korte periode de vloeren van een hal van een groot distributiecentrum te renoveren en op basis van een eisenpakket weer duurzaam toekomstbestendig kon maken.

Na een grondig vooronderzoek werd vastgesteld dat de asfaltvloer op de begane grond van onvoldoende samenhang was om te overlagen. De verdiepingsvloer, ook voorzien van een dunne asfaltoverlaging, was wel voldoende van kwaliteit en zou voorzien kunnen worden van een speciale PUMA gietvloer.

Gedegen aanpak

In een doorlooptijd van twee weken is de gehele begane grondvloer gesaneerd tot op het gezonde beton door het asfaltpakket te strippen en te frezen. Na herstel van schade in de ondergrond en stofarm kogelstralen is de vloer voorzien van een hoogwaardige en zwaar belastbare industriële cementgebonden gietvloer met een topverzegeling.

Kleur

De verdiepingsvloer is gestraald en, na herstel van schadeplekken, voorzien van een zwaar PUMA gietvloersysteem, bestaande uit een primer-schraaplaag, een dikke taai-elastische gietvloer en een UV bestendige en zwaar belastbare toplaag. Door een juiste kleurkeuze werd ook bereikt dat het verlichtingsniveau op de vloer binnen de bestaande middelen sterk is verbeterd. In één week is ca. 2.300 m² verdiepingsvloer weer direct bruikbaar gemaakt voor de nieuwe huurder.

Met alle bijkomende werkzaamheden, zoals het maken van hellingbanen en het verwijderen en terugplaatsen van aanrijbeveiligingen, is het gehele project tot volle tevredenheid van de opdrachtgever binnen een strakke planning gerealiseerd.

Projectinformatie

Project: Renovatie 4.600 m2 vloeroppervlak
Opdrachtgever: Distributiecentrum
Plaats: Mijdrecht
Marktsegment: Utiliteitsbouw
VBR-bedrijf: SealteQ West
Toegepaste technieken: handmatig repareren, industriële slijt- en egalisatielagen, kunststof gietvloeren
Bijzonderheden: snelle doorlooptijd
MVO/Duurzaamheid: Verlenging levensduur vloeroppervlak.

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug