Pagina afbeelding

Repstone kiest voor de VBR

15-10-2013

Op 1 oktober jl. heetten wij Repstone, onderdeel van Koninklijke Woudenberg  gevestigd in Ameide, welkom als nieuw lid binnen de gelederen.
Repstone is in 2003 opgericht en is onder meer gespecialiseerd in de renovatie van jonge en industriële monumenten waarin beton is verwerkt.

Nieuwe discipline
Harry Viveen van Repstone vertelde ons: “Het restaureren van beton vraagt om een andere aanpak. Vanuit onze ervaring in betonrenovatie en onze kennis op het gebied van restauratie zijn nieuwe technieken ontstaan en verder ontwikkeld. We noemen deze discipline: Betonrestauratie.”
Jelco Hendriks, eveneens van Repstone: "Een voorbeeld daarvan is de renovatie en restauratie van het Groothandelsgebouw in Rotterdam door Repstone".
Beide heren vinden dat alle gecertificeerde betonreparatiebedrijven bij de VBR thuishoren. “Nu ook wij in het bezit zijn van het KOMO procescertificaat volgens de Beoordelingsrichtlijn 3201, was de stap richting de VBR snel genomen. Samen sterk voor kwalitatief hoogwaardig betononderhoud en –herstel.”

Voor meer informatie over Repstone: www.repstone.nl 

Repstone kiest voor de VBR. U toch ook? VBR leden zijn voor u een betrouwbare partner!

Vereniging van gecertificeerde BetonReparatieBedrijven (VBR)

Bart van der Woerd
Voorzitter

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug