Pagina afbeelding

Aan de weg timmeren

29-10-2019

Dat de VBR aan de weg blijft timmeren is ook dit najaar weer zichtbaar.

OtBS

De voortzetting van de opleiding betonreparateurs op niveau 2 en 3 is gewaarborgd met de Stichting OtBS (Opleiding tot BetonreparatieSpecialist).

Nascholing

En onlangs organiseerde de VBR druk bezochte nascholingsdagen voor onze betononderhoudskundigen en het middenkader van betonreparatiebedrijven. Docent Huibert Borsje behandelde onder meer de thema's 'Forensic engineering: hoe onderzoek je een ingewikkeld schadegeval of instorting?', 'Scheurvorming in beton: wat zijn mogelijke mechanismen voor het ontstaan van scheuren?' en 'Duurzaamheid betonreparaties'.

Betondag

Samen met de brancheorganisaties VLB, VABOR en KB Kenniscentrum is voor de komende betondag het Betononderhoudspaviljoen weer nieuw leven ingeblazen.

U ziet: door samenwerken en kennisdelen wordt de betonreparatie branche alleen maar sterker.

Een punt van aandacht is voldoende aanwas van nieuwe werknemers voor de branche. Alle betonreparatiebedrijven moeten hun schouders eronder zetten om mensen enthousiast te maken voor het betonreparatievak.

Ik hoop u allen te zien op de  Betondag in de van Nelle fabriek te Rotterdam op 14 november a.s., waar we ons niet alleen presenteren via een stand en een live demonstratie aan een betonnen kolom, maar waar ook een uitgebreid lezingenprogramma zal draaien over door VBR-bedrijven uitgevoerde werken.

Heel graag tot dan!

Rob Braaksma
voorzitter VBR

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug