Pagina afbeelding

De ambities van de VBR

28-06-2011

We vinden dat het lidmaatschap van de VBR in de markt van betononderhoud moet leiden tot een beleving bij de klant dat de VBR-bedrijven de ‘beste’ spelers in de markt zijn. VBR-leden behoren tot de eredivisie van de betonreparatiebedrijven.

Bij het invullen van deze ambities zijn ‘kennis en kwaliteit’ de kernbegrippen. De aandachtsgebieden daarbij zijn:
- Scholing en opleiding
- Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
- Verzekerde garanties
- Innovaties.

Zonder innovatie geen toekomst
Ambities leiden tot innovatie, het invoeren van nieuwe ideeën, goederen, diensten en processen. Dat kan op het gebied van MVO zijn, maar ook een nieuwe reparatiemortel, het aanbieden van totaalonderhoud waar het eerst alleen de betonreparatie betrof, of een verbetering van het interne beheersproces, of op materieel gebied door machines van een RFID te voorzien.

Innovatie beperkt zich niet tot de techniek. Innovatie speelt ook een rol bij administratieve, commerciële en managementactiviteiten. De VBR faciliteert haar leden door de inspanningen van de leden te bundelen en te communiceren.
Een goed voorbeeld hiervan is het MVO-convenant: de VBR-leden nemen gezamenlijk een standpunt in en gaan voluit voor vernieuwing. Door het uitwisselen van ideeën en ervaringen wordt de vooruitgang versneld. VBR-leden komen daardoor snel op een hoger niveau en kunnen u als klant dus beter bedienen.

Maak gebruik van deze gezamenlijke inspanningen en kies bij de uitvoering van werken voor één van de VBR leden. VBR-leden zijn immers de meest innovatieve en daarom beste spelers in de markt!

Bart van der Woerd
Voorzitter VBR

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug