Pagina afbeelding

Digitalisering op de werkvloer

23-06-2011

Voor de goede uitvoering van projecten is het beschikbaar stellen van goede en complete technische documentatie aan de werkvloer onontbeerlijk.

Dit is voor de mensen van de werkvoorbereiding een arbeidsintensief en kostbaar proces. Ook is er heel veel papier mee gemoeid.

Om deze papierstroom terug te brengen tot een minimum heeft Tebecon stappen genomen om de werkvloer verder te digitaliseren.

Aan de buitenploegen is een e-reader ter beschikking gesteld. Daarop vinden zij alle technische documentatie over het project terug, werkinstructies en productveiligheidsbladen, maar ook de noodzakelijke telefoonnummers van hulpdiensten zijn binnen handbereik.

Dubbele winst
De e-readers hebben goed leesbare en individueel instelbare 6-inch beeldschermen en ondersteunen bestandsformaten zoals pdf-bestanden en afbeeldingen. De informatie op de e-reader kan eenvoudig worden bijgewerkt met behulp van SD geheugenkaarten en is beveiligd tegen misbruik.

Met de invoer van de e-reader verwacht Tebecon niet alleen tijd en papier te sparen, maar ook geld, op jaarbasis een bedrag van € 15.000. Dubbele winst dus!

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug