Pagina afbeelding

Euracor-VBR 10 jaar verzekerde garantie

11-04-2011


De Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven (VBR) heeft exclusief voor haar leden een volledige garantie ontwikkeld voor de periode van 10 jaar. De aanspraken zijn ondergebracht bij een verzekeraar. Bij schade worden de kosten van arbeid, materialen, materieel en bereikbaarheid vergoed.

Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van het uitgevoerde werk.  Zij willen die kwaliteit ook gegarandeerd hebben. Voor vijf, soms voor tien jaar en er zeker van kunnen zijn dat garantieverplichtingen ook nagekomen worden. En terecht.

De leden van de VBR bieden daarom een verzekerde garantie aan als het gaat om het repareren en onderhouden van beton.
Door het betonreparatiebedrijf te maken herstelkosten bij schade zijn verzekerd. Als het bedrijf onverhoopt niet aan haar verplichtingen kan voldoen, dan keert de verzekeringsmaatschappij het schadebedrag uit aan de opdrachtgever.
Werkzaamheden, uitgevoerd door de gecertificeerde VBR-leden op het gebied van betonreparatie en -bescherming kunnen onder de 10 jaar verzekerde garantie vallen.

Besteksteksten

Vraag om de Euracor-VBR verzekerde garantie in uw bestekken!

Wij maken het u gemakkelijk en leveren een kant-en-klare tekst aan.

"De uitgevoerde werkzaamheden dienen vanaf de datum van oplevering voor een periode van 10 jaar gegarandeerd te worden. Deze garantie dient verzekerd te zijn volgens de Euracor-VBR voorwaarden."
 
Voor meer informatie klikt u op de button ‘garantie’ op deze website.


Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug