Pagina afbeelding

Frans Nooren opent nieuwe vestiging

08-04-2011


Frans Nooren heeft vestigingen in Stadskanaal, Heerenveen en Muiden. De vestiging Muiden richt zich op de regio Amsterdam.

De nieuwe vestiging in Pijnacker zal de rest van de Randstad bedienen. Vestigingsdirecteur Bart van der Woerd: “Vanuit Pijnacker gaan we ons in het bijzonder richten op de sectoren infra en industrie. Denk daarbij aan de weg- en waterbouw, de petrochemische industrie, overslag zoals de havens, distributiecentra en de energiemarkt.”

Marktpositie

Frans Nooren wil de rol van nationale speler in de sector verder uitbouwen. Algemeen directeur Martin van der Leest vertelt in oktober vorig jaar Jaki Noord in Heerenveen te hebben overgenomen. “Daarmee hebben we onze marktpositie in de bovenste helft van Nederland verder versterkt. Wij zien de Randstad als belangrijke groeiregio voor ons. We zijn groot voorstander van regionale verankering. Zo zijn we ook het Noorden begonnen. Je moet gevestigd zijn waar je werkzaam bent.”

Brandwerende bekledingen

Frans Nooren West b.v. in Pijnacker zal, aldus Bart van der Woerd, vooral actief zijn op het gebied van reparatie en conservering van beton- en staalconstructies. “Hierin werken we samen met ons zusterbedrijf MultiPaint Staalconservering, eveneens gevestigd in Pijnacker. Daarnaast zien we goede mogelijkheden voor brandwerende en brandvertragende bekledingen. Wij zijn specialist op dat gebied en de vraag neemt, mede vanwege de steeds strengere wetgeving, toe.”

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug