16 november 2021

Inschrijving voor nascholing betonreparateurs geopend

Inschrijving voor nascholing betonreparateurs geopend

In de Beoordelingsregeling 3201 voor betonherstel is voor het aantonen van de vakbekwaamheid van de betonreparateurs de verplichting opgenomen voor het volgen van tenminste twee nascholingsdagen in een periode van twee jaar.

Bedrijven die de nascholing niet ‘in company’ willen of kunnen verzorgen, kunnen hun betonreparateurs bij de Stichting Opleiding tot BetonreparatieSpecialist OtBS aanmelden voor een eendaagse nascholing op 24 maart a.s. met het thema 'het herkennen en uitvoeren van constructief betonschadeherstel'. De lesstof wordt op een effectieve en leuke manier bijgebracht door docent Peter Nuiten.

Doelgroep

De doelgroep voor deze nascholingscursus is de groep van betonreparateurs die beschikken over een geldig mbo-diploma betonreparatiespecialist (niveau 2 of 3). De leerstof vormt een aanvulling op de leerstof uit de opleiding(en). Ook wordt met deze nascholing de opgedane kennis nogmaals opgefrist.

Voor alle praktische informatie en mogelijkheid tot aanmelding verwijzen wij naar het bericht op de website van de Stichting OtBS.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief