Pagina afbeelding

Kom naar het lezingenprogramma van het paviljoen Betononderhoud op de Betondag: Samenwerking in de betonreparatieketen

05-09-2017

De belangrijkste organisaties die actief zijn in de betonreparatiebranche, trekken gezamenlijk op tijdens de Betondag 2017.

De VABOR (Vereniging Adviseurs Beton Onderhoud en Reparatie), de VLB (Vereniging van Leveranciers van Betonreparatie- en Beschermingsmiddelen), het opleidingsinstituut voor betonreparatie LSVB, de VBR (Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) en het KB-Kenniscentrum (Kenniscentrum voor Kathodische Bescherming) geven op de Betondag gezamenlijk ‘acte de presence’ in het Betononderhoudspaviljoen (eerste verdieping, entree grote zaal en standnr. 139). Voor iedereen die zich met het onderhoud van bestaande betonconstructies bezig houdt, is dit op deze dag 'the place to be'.

Cases

Daarnaast wordt in de Van Capellenzaal van 11.00 tot 12.30 uur, onder leiding van ir. Dick Stoelhorst, voorzitter van het Gezamenlijke College van Deskundigen Betonreparatie, een tweetal spraakmakende betonreparatieprojecten behandeld, waarin de samenwerking in de keten letterlijk voor het voetlicht geplaatst wordt. Alle facetten in het betononderhoudsproces komen aan de orde: van het (voor-)onderzoek en opstellen van een reparatie- en beschermingsadvies, het maken van de juiste productkeuze, het opleiden van de gespecialiseerde medewerkers tot en met de uitvoering en de nazorg.

Case 1 behandelt de gevelrenovatie in het Mediapark Hilversum. Case 2 behandelt het project renovatie Nijkerkerbrug. Diverse sprekers zullen de cases inleiden, waarna met de betrokken partijen alle ins en outs van de samenwerking op deze projecten aan de orde gesteld worden. 

Een must voor iedereen die interesse heeft in en/of betrokken is bij betonreparatie en betononderhoud. 


 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug