Pagina afbeelding

Kom naar de lezing 'van projectmatig beton repareren naar procesmatig onderhoud' op de Betondag

18-11-2014

Op de Betondag d.d. 20 november 2014 in de Doelen te Rotterdam houdt VBR-voorzitter Peter Nuiten in de Van Capellenzaal om 12:00 uur  de lezing ‘Van projectmatig beton repareren naar procesmatig betononderhoud’. Een must voor iedereen die met betononderhoud van doen heeft.

Veel eigenaren van betonconstructies zien betonschade (nog steeds) als een verborgen gebrek of als achterstallig onderhoud. Dit probleem moet in één keer worden opgelost en vervolgens moet liefst voor altijd worden gegarandeerd dat de schade zich niet opnieuw gaat voordoen.
Door de toegenomen kennis en jarenlange ervaring enerzijds en door de financiële crisis anderzijds is inmiddels een heel andere visie ontstaan over de wijze waarop ook met deze problematiek kan worden omgegaan.
Uitgaande van het borgen van de constructieve veiligheid en van het ongestoord kunnen functioneren van de desbetreffende constructie, kunnen meerdere scenario's worden ontwikkeld voor reparatie en onderhoud.
Opdrachtgevers kunnen dan keuzes maken die passen bij de strategie voor het desbetreffende bouwwerk. Voor adviseurs, leveranciers en reparatiebedrijven ligt er een uitdaging om de krachten te bundelen en deze andere opgave vorm en inhoud te geven.

 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug