Pagina afbeelding

Neston Betonconservering sluit zich aan bij de VBR

01-07-2017

Nadat de VBR in het begin van het jaar VTG Beton als nieuw VBR- bedrijf verwelkomde, trad onlangs ook Neston Betonconservering uit Nunspeet toe tot de VBR. Naar aanleiding daarvan stelden wij directeur Gerrit van Nes een paar vragen.

Wat doet uw bedrijf?

Neston is een allround betonreparatiebedrijf dat is gespecialiseerd in het conserveren en onderhouden van beton. Onze corebusiness is het conserveren en onderhouden van galerijen en balkons, maar een lekkende kelder of onderhoud aan kunstwerken gaan wij ook niet uit de weg.

Wat is uw persoonlijke drijfveer in uw werk?

Toen ik destijds voor ‘mijzelf’ begon, vroeg een goede relatie van me wat ik nu eigenlijk wilde binnen de branche. Daarop antwoordde ik dat ik er echt ‘bij wilde horen’. Als ik kijk waar Neston nu staat, gaat het de goede kant op en uiteraard zijn wij daar trots op.

Waarom is Neston lid geworden van de VBR?

Om Neston nog meer te onderscheiden op het gebied van betonconservering als een professioneel bedrijf en om samen met de overige leden van de VBR sterk te staan in de markt.

Wat zijn uw verwachtingen van de VBR?

Samenwerking waar dat mogelijk is, kennisoverdracht met de overige leden en samenwerking in verband met de nieuwe BRL 3201 voor betonreparatie en dan met name om zo mogelijk alle documenten te bundelen tot standaarddocumenten binnen de VBR; wel uiteraard op elk document het logo van het betreffende VBR-bedrijf.

Wat zou u graag anders willen zien in de betonreparatiebranche?

Dat de VBR zich nóg meer onderscheidt ten opzichte van de niet gecertificeerde bedrijven en dat certificering in de bestekken nog meer als voorwaarde wordt genoemd om überhaupt een offerte te mogen uitbrengen

Wat is uw werk-/levensmotto?

Genieten van elke dag en niet wachten tot morgen….

Waar kunt u privé niet zonder?

Mijn vrouw, kinderen en vrienden/kennissen en natuurlijk onze hond Chef.

Waar kunt u in uw werk niet zonder?

Mijn collega’s en zonder auto en telefoon wordt het ook lastig.

Wat is het meest ontroerende, grappige of gekke verhaal dat u kent op betonreparatiegebied?

Tsja.... dat is eigenlijk een verhaal over mijzelf. Toen ik ongeveer 20 jaar oud was zei ik tegen mijn voormalige directeur (Wim Wynia van Hobeco) dat ik ooit zijn bedrijf zou overnemen. Het overnemen van Hobeco is het niet geworden, maar voor mijn gevoel bestaat Neston uit ‘nazaten’ van Hobeco. Ik schepte vroeger op tegen mijn directeur, maar heb het toch waargemaakt. Hiermee wil ik zeggen dat je moet gaan voor je ambitie om uiteindelijk je doel te bereiken!!!

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug