Pagina afbeelding

Betonreparatiemiddag op 7 maart 2019

04-02-2019

Op donderdag 7 maart organiseert de Stichting Betonadvies in samenwerking met de VABOR (vereniging Adviseurs voor Betononderhoud en Reparatie) en met ondersteuning van de VBR (Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) vanaf 13.00 uur de 14e Noordelijke Betonreparatiemiddag in Hotel van der Valk in Zwolle.  

Op deze middag worden actuele onderwerpen uit de betononderhoudsbranche toegelicht en gepresenteerd door ervaren specialisten. 

Duurzaamheid

Deze editie zal in het teken staan van duurzaamheid in al haar facetten: Waarom en hoe duurzaam repareren, met welke opdracht vanuit de overheid en kan dit dan ook door de branche ingevuld worden? Veel aandacht zal er zijn voor de veiligheid van de bebouwde omgeving. Vanuit het Kennisportaal Constructieve Veiligheid wordt ingegaan op de wijze waarop bestaande constructies moeten worden beoordeeld op de constructieve eigenschappen en hoe daar vervolgens bij renovatie en reparatie mee kan worden omgegaan.
Ook komt aan de orde het onderzoek van breedplaatvloeren en de mogelijkheden van aanpak.
De CUR 248 zal geëvalueerd worden, waarbij de ervaringen van de vele onderzoeken aan de orde komen en ook zullen de verschillen tussen technisch en constructief repareren nader worden toegelicht. 

De inleidingen worden verzorgd door vertegenwoordigers uit de branche (overheid, onderzoeksbureaus, leveranciers en aannemers). 

Reserveer nu alvast 7 maart in uw agenda. Het definitieve programma zal spoedig bekend gemaakt worden. 

Dagvoorzitter van de 14e editie is Marijn de Vries; schrijfster, journaliste, columniste, oud-wielerprof.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf heden. De kosten voor het bijwonen van deze studiemiddag bedragen EUR 75 per persoon. Betaling dient vooraf te geschieden op  bankrekeningnummer: NL33 RABO 0139248005 t.n.v. Jansen Event-Sportmanagement o.v.v. deelname 14e Betonreparatiemiddag en uw naam. 

Voor meer informatie: ilse@janseneventsportmanagement.nl of 06-53316822.

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug