26 april 2022

Op hoog niveau en klaar voor uw uitdaging

Op hoog niveau en klaar voor uw uitdaging

Op de Noordelijke betonreparatiemiddag d.d. 10 maart jl. konden we elkaar sinds lange tijd weer ‘live’ ontmoeten. Acht onderwerpen, gerelateerd aan betonreparatie, werden in korte presentaties belicht. Voor elk wat wils, zullen we maar zeggen. Respect voor Wim Jansen die deze bijeenkomst nu voor de  15e  - en laatste - keer had georganiseerd. We nemen, zoals beloofd, het stokje van Wim graag over.

Opleiden nú, is de kwaliteit van morgen

Voor onze Betononderhoudskundigen en het middenkader hebben we nascholingsmiddagen georganiseerd. 
De uiteindelijke kwaliteit van het werk wordt met name bepaald door het vakmanschap van onze betonreparateurs. Hoe meer ervaring, hoe hoger het niveau. We houden onze betonreparatiespecialisten praktisch bij de les, maar dat doen we ook op het theoretische vlak. De VBR heeft een eerste nascholingspakket ontwikkeld en er zullen er meer volgen. Gecertificeerde bedrijven maken daarvan dankbaar gebruik voor het nascholen van hun vakmensen. Via de Stichting OtBS kunt u het lespakket bestellen of een training in company of op locatie aanvragen.
We zijn op hoog niveau en staan klaar voor uw uitdaging.

Samenwerken voor efficiency

Samenwerken in de keten doen we binnen het BetonOnderhoudsPaviljoen (BOP). Overlappende onderwerpen pakken we samen met de verenigingen VLB, VABOR en KB-Kenniscentrum op. We moeten ons prepareren op de vele uitdagingen die ons te wachten staan en samen inspelen op onderwerpen zoals duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen. Samenwerken om efficiënter te zijn doen we ook in uw belang. 

Duurzaam onderhoud

Heeft u de handreikingen duurzaam onderhoud parkeergarages al gedownload? Onder de knop ‘whitepapers’ boven aan de website VBR.nl kunt u ze alle zeven vinden. Heeft u geen parkeergarage? De handreikingen zijn toe te passen op allerlei betonnen objecten. Doe er dus uw voordeel mee. De gemeente Arnhem is enthousiast. U ook?

Paul Lange 
Voorzitter VBR

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief