10 februari 2020

Save the date: 16 april 2020

Save the date: 16 april 2020

VOORAANKONDIGING

DUURZAAM ONTWIKKELEN, BOUWEN EN ONDERHOUDEN VAN PARKEERGARAGES

DONDERDAGMIDDAG 16 APRIL 2020

CONGRESCENTRUM DE EENHOORN – AMERSFOORT

 

Duurzaamheid: misschien wel het meest gebruikte woord in alle goede voornemens en beleidsplannen die we in de bouwsector tegenkomen. Maar bij mooie woorden alleen kunnen we het niet laten. Naar aanleiding van een project dat in 2016 binnen de onderhoudssector werd gestart op het gebied van Duurzaam Onderhoud van parkeergarages, zal dit thema tijdens deze middag verder worden uitgediept door sprekers uit de hele bouwketen.

Ligt bij het ontwikkelen en bouwen doorgaans wat meer de focus op het gebruiken van duurzaam geproduceerde materialen, op circulariteit en op het beperken van de afvalstromen, zal in de gebruiks- en onderhoudsfase vooral het borgen en zo mogelijk verlengen van de levensduur van garages voorop staan. 

Het is voor het eerst dat in een dergelijke levenscyclus-benadering de gehele bouwketen hierover met elkaar spreekt. De organisatie verwacht daarom een zeer inspirerende middag die door interessante sprekers met aansprekende voorbeeldprojecten zal worden gelardeerd.

Doelgroepen

Voor deze middag hebben verschillende betrokken organisaties in de vastgoed- en de beleggingssector aangegeven uitnodigingen onder hun leden te zullen verspreiden. Ook Vexpan (platform voor parkeren in Nederland) Coöperatie Parkeerservice, VBR (Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven), Vabor (Vereniging adviseurs Betononderhoud en -Reparatie), VLB (Vereniging leveranciers van betonreparatiemiddelen) en Betonvereniging hebben hun medewerking toegezegd.

Kosten

Voor het bijwonen van deze interessante middag vragen wij een bijdrage van € 145,00 excl. btw per persoon.

Voor een beperkt aantal bedrijven of leveranciers die deze middag willen ondersteunen is er een gelegenheid om in de foyer een kleine stand in te richten waar zij de deelnemers vóór, tijdens en na de lezingen (borrel) verder kunnen ontmoeten. De kosten daarvan bedragen € 750,00 excl. btw (inclusief 2 toegangskaarten).

Wilt u aan deze middag deelnemen?

Zodra het programma definitief is, zal via diverse brancheorganisaties een officiële uitnodiging worden verspreid. Mocht u daar niet op willen wachten, kunt u zich alvast aanmelden per e-mail bij: info@vbr.nl. Ook bedrijven die een kleine standruimte zouden willen reserveren kunnen hier terecht.
Kent u iemand voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Stuur dit bericht dan a.u.b. aan hem of haar door.

Receive our newsletter-->
Receive our newsletter

Meld u aan voor onze nieuwsbrief