Pagina afbeelding

Seminar 'Duurzaam Onderhoud Parkeergarages' op 31 mei 2017

19-05-2017

Provada, woensdag 31 mei 2017, 13:00 tot 14:00 uur, RAI Amsterdam, Zaal E103

Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland, en het Platform Betononderhoud (PBo) willen duurzaam onderhoud van parkeergarages op de kaart zetten. Om de bekendheid met de problematiek te verbreden wordt een seminar  gehouden tijdens de Provada op 31 mei in de RAI.

Begin is 2016 gestart met een gezamenlijk project om de kennis en ervaring met het renoveren en onderhouden van parkeergarages te bundelen en deze door middel van een aantal concrete en nuttige handreikingen voor eigenaren, beleggers en beheerders toegankelijk te maken. Vanuit het PBo wordt aan dit project meegewerkt door specialisten vanuit de brancheverenigingen VBR (gecertificeerde betonreparatiebedrijven), VLB (leveranciers van betonreparatie- en beschermingsmiddelen) en VABOR (adviseurs op het gebied van betononderhoud en -reparatie, ondersteund door de Betonvereniging.

Beter voor klant en exploitanten
Johan Tol verzorgt namens de Branchegroep exploitanten van VEXPAN een introductie van het onderwerp vanuit een breder perspectief. Wat is de meerwaarde van een goed ontworpen en onderhouden parkeergarage in de bebouwde omgeving?

Vervolgens schetst Peter Martens het belang van tijdig en regelmatig onderhoud en bescherming in financieel perspectief. Dit is niet alleen beter voor de klant, maar ook voor de portemonnee van de eigenaren en exploitanten.

Ten slotte gaat Peter Nuiten (Platform Betononderhoud) in op de kennisinfrastructuur op dit gebied. Daarbij wijst hij eigenaren en beheerders de weg bij het zoeken naar professionele partijen die hen kunnen ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van efficiënte en duurzame onderhoudsscenario's.

Voor meer informatie over de Provada en kaartverkoop verwijzen wij naar de website www.provada.nl

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug