Pagina afbeelding

Spie Construction Services wordt Servicis

02-09-2013

TBI Infra b.v. heeft de aandelen van VBR-lid Spie Construction Services overgenomen van Spie Nederland. Onder de vlag van TBI is het bedrijf voortgezet onder een nieuwe naam: SERVICIS.

“Servicis is latijn voor dienstverlening”, vertelt directeur Kees de Jong van Servicis. “Dienstverlening op het gebied van funderingen, betonnen constructies en totale onderhouds- en beheersoplossingen. We hebben een sterk industriële achtergrond en hebben tientallen jaren ervaring in zware betonnen constructies, zoals funderingen voor leidingbruggen, betonplaten voor pompopstellingen en betonwerken voor bunkers en naftakrakers. Ook is er expertise op het gebied van waterzuivering, gemalen en de energiemarkt.”

Lid van de VBR
“Natuurlijk blijven we lid van de VBR”, vertelt Kees de Jong verder. “We behoren immers tot de top van bedrijven die zich toeleggen op het gecertificeerd repareren en onderhouden van betonconstructies. Met ons VBR-lidmaatschap dragen we dat uit. Mét de VBR blijven we ons inzetten voor de betonreparatiebranche.”

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug