Pagina afbeelding

VABOR studieprijs betonreparatie

17-11-2014

Betondag, 20 november 2014, 14:30 uur, VBR stand, nr. 118

De Vereniging van Adviseurs voor BetonOnderhoud en Reparatie, VABOR, heeft een studieprijs ingesteld voor het beste afstudeerverslag op het gebied van betononderhoud en -reparatie.
Dat doet zij om het vak van betonreparatie binnen de opleidingen extra onder de aandacht te brengen.
Studenten aan een Nederlandse of Vlaamse (Technische) Universiteit of Hogeschool kunnen meedingen naar de prijs: een bedrag van € 1.000,-.
De prijs wordt toegekend aan het afstudeerverslag dat op de meest overtuigende wijze bijdraagt aan innovatie en/of kennisverdieping met betrekking tot het vak betononderhoud en -betonreparatie.
De jury, bestaande uit Gerard van Drie (Adviesbureau Hageman en VABOR), Chris Uittenbogaard (Frans Nooren en  VBR)  en  Patrick Snieder (Remmers Bouwchemie en VLB), heeft de inzendingen beoordeeld.

De prijs wordt door de jury uitgereikt op de Betondag d.d. 20 november a.s. in de VBR stand (standnr. 118).

De uitreiking begint om 14:30 uur. De genomineerden voor de prijs zullen een grote belangstelling zeker weten te waarderen. U bent van harte welkom.

De genomineerden zijn:

  • Steven Schoenmakers, TU Eindhoven: Het modelleren van discrete scheurvorming in beton.
  • Kenny D’Halluin, Universiteit Gent: Effect van het type superabsorberend polymeer op de zelfhelende eigenschappen van beton, al dan niet in combinatie met bacteriële werking.
  • Sam Vantyghem, Universiteit Gent: Tegengaan van wapeningscorrosie door zelfherstel van scheuren in beton.

De Vabor-studieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door VBR, Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven en VLB, Vereniging van Leveranciers Betonreparatie- en beschermingsmiddelen.

 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug