Pagina afbeelding

VABOR studieprijs betonreparatie 2012 uitgereikt

03-12-2012

Op 15 november jl. is de VABOR Betonreparatieprijs 2012 uitgereikt aan Koen van Uffelen, afgestudeerd aan de TU Delft met zijn rapport ‘herbestemming van een monument in beton’.

Uit het juryrapport: Het rapport van Van Uffelen geeft een zeer goed overzicht van de ontwikkelingen van gewapend beton en de voorschriften hiervoor vanaf de eerste rekenregels uit 1912 tot de huidige voorschriften. Daarnaast worden de constructieve aspecten beschreven van de herbestemming van enkele monumentale gebouwen met een betonconstructie.

Eervolle vermeldingen
Daarnaast waren er twee eervolle vermeldingen.
De tweeling Jorit en Stephan van Sloten studeerden af aan de Hanzehogeschool Groningen op het onderwerp ‘Betonvezels in nieuwe toepassingsgebieden’.
Yifan Pan sloot haar studie aan de TU Delft af met het rapport ‘Probability analysis of life cycle cost of bridges with different preventive measures and repair methods’.

De drie rapporten vindt u op de website van de VABOR

De juryleden van dit jaar waren: Gerard van Drie (Ingenieursbureau Hageman), voorzitter, Corne van der Steen (Technoconsult) en Chris Uittenbogaard (VBR – Hemubo).

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug