Pagina afbeelding

VABOR studieprijs betonreparatie voor Kenny d'Halluin

05-12-2014

Op de Betondag werd door juryvoorzitter Gerard van Drie de VABOR studieprijs betonreparatie uitgereikt aan Kenny d'Halluin. Kenny studeert aan de universiteit van Gent. Hij deed onderzoek naar het effect van het type superabsorberend polymeer op de zelfhelende eigenschappen van beton, al dan niet in combinatie met bacteriële werking.

Eervolle vermeldingen waren er voor Steven Schoenmakers, TU Eindhoven (Het modelleren van discrete scheurvorming in beton) en Sam Vantyghem, Universiteit Gent (Tegengaan van wapeningscorrosie door zelfherstel van scheuren in beton).

De Vereniging van Adviseurs voor BetonOnderhoud en Reparatie, VABOR, heeft een studieprijs ingesteld voor het beste afstudeerverslag op het gebied van betononderhoud en -reparatie.
Dat doet zij om het vak van betonreparatie binnen de opleidingen extra onder de aandacht te brengen.
Studenten aan een Nederlandse of Vlaamse (Technische) Universiteit of Hogeschool kunnen meedingen naar de prijs: een bedrag van € 1.000,-.
De prijs wordt toegekend aan het afstudeerverslag dat op de meest overtuigende wijze bijdraagt aan innovatie en/of kennisverdieping met betrekking tot het vak betononderhoud en -betonreparatie.
De jury, bestaande uit Gerard van Drie (Adviesbureau Hageman en VABOR), Chris Uittenbogaard (Frans Nooren en  VBR)  en  Patrick Snieder (Remmers Bouwchemie en VLB), heeft de inzendingen beoordeeld.

De Vabor-studieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door VBR, Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven en VLB, Vereniging van Leveranciers Betonreparatie- en beschermingsmiddelen.

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug