Pagina afbeelding

Van de voorzitter

17-05-2011

Alles van waarde moet onderhouden worden!

VBR leden tonen hier een aantal projecten die zij in de afgelopen tijd hebben uitgevoerd.

De werken zijn zeer divers met daarin beschreven alle technieken die zijn toegepast voor het herstellen en beschermen van de buitenschil van de woongebouwen.

Meedenkende partners
VBR-leden zijn meedenkende partnerts die in het belang van u, de klant handelen.
VBR leden beperken zich niet louter tot de uitvoering , maar brengen ook advies uit. Alles in één hand met een duidelijke verantwoordelijkheid en onder (verzekerde) garantie.

In het geval van een bouwteamverband kunt u rekenen op een open en duidelijke begroting. De meerwaarde van het zaken doen met een VBR-lidbedrijf is het hoge kennisniveau van de bedrijven. Zij zijn immers alle gecertificeerd, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en werken met goed opgeleid en deskundig personeel.
Exclusieve 10 jaar verzekerde garantie

Op uitgevoerde werken kan een 10 jaar verzekerde garantie worden afgegeven.
De verzekeraar heeft alleen de bij de VBR aangesloten onderhoudsbedrijven geaccepteerd om deze verzekerde garantie te mogen aanbieden. Een goede selectiemogelijkheid dus voor u als opdrachtgever. Voor condities en meer informatie: garantie

VBR-leden en MVO/ Duurzaamheid
De leden van de VBR hebben zich, door ondertekening van het convenant “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, ten doel gesteld de verhouding tussen maatschappelijke opbrengst en hun maatschappelijke belasting zo optimaal mogelijk in te richten. Hierop mogen de VBR-leden worden aangesproken.

Eén van de hoofddoelstellingen is de opdrachtgevers in alle openheid meerdere opties aan te bieden voor de realisatie van hun projecten of onderhoudsstrategieën.

De voordelen van het werken met bedrijven die MVO serieus nemen zijn evident. Energiebesparing en het verminderen van afval leveren direct winst op. VBR bedrijven zijn innovatiever en origineler en spelen sneller in op de markt. Aandacht voor mens en milieu en goed werkgeverschap hebben een positieve uitwerking op organisaties en projecten én het werken met MVO-bedrijven is goed voor het eigen imago.
VBR-leden werken met hun leveranciers samen om maatschappelijke doelstellingen te vertalen naar product- en procesverbeteringen.

De VBR nodigt ook u als opdrachtgever uit om milieu- en sociale criteria mee te nemen in de beoordelingen binnen het inkooptraject.

Wees zeker van uw zaak en kies voor de uitvoering van werken voor één van de VBR leden!


Bart van der Woerd
voorzitter VBR
 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug