1 november 2022

Van de voorzitter

Van de voorzitter

Laat ik eens met de deur in huis vallen…. Heeft u de handreiking technisch of constructief betonherstel al in bezit? De handreiking geeft uitleg over het verschil tussen technisch en constructief betonherstel, ook aan de hand van foto’s. De handreiking is een handig naslagwerk en is in hard copy beschikbaar. Heeft u deze nog niet? Vraag uw VBR-bedrijf ernaar. Men verstrekt u graag een exemplaar. Uiteraard is de handreiking ook digitaal te vinden op onze website.

Duurzaam herstel parkeergarages

De handreikingen voor het duurzaam herstel van parkeergarages zijn eveneens in digitale vorm te verkrijgen. Al een aantal keren is dit aan de orde gekomen. Toch wil ik u er nogmaals op wijzen, vooral ook omdat het op 8 december 2022 een van de onderwerpen is dat zal worden belicht tijdens het seminar 'parkeergarages: ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit'. U komt toch ook? Lees de details verderop in deze editie

Betonreparatiemiddag

De noordelijke betonreparatiemiddag is al vele jaren een begrip. Dit evenement stond iedere twee jaar op het programma. De organisatie van deze middag  hebben we inmiddels, samen met onze partners binnen het BetonOnderhoudsPlatform, naar ons toegetrokken. Gezien de grote belangstelling die deze dag geniet hebben we besloten er een jaarlijks evenement van te maken. Het ene jaar doen we dan de zuidelijke betonreparatiemiddag, het andere jaar de noordelijke. Hou 30 maart 2023 maar alvast vrij in de agenda voor de zuidelijke editie. 

Nieuw VBR-bedrijf

We zijn content met SMT Betontechniek als nieuw VBR-bedrijf. Ook SMT ziet in dat samenwerken nodig is om de branche te versterken, op technisch vlak maar ook op het gebied van veiligheid. Dat doen we binnen VBR.

Paul Lange
voorzitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief