Pagina afbeelding

VBR-bedrijf Vogel als eerste in bezit van nieuw KOMO procescertificaat BRL 3201

26-09-2017

Met trots laat Vogel b.v. weten als eerste betonreparatiebedrijf in Nederland te voldoen aan alle eisen uit de nieuwe BRL 3201 en het nieuwe KOMO Procescertificaat overhandigd heeft gekregen.  

Hoge kwaliteitseisen

De kwaliteitseisen in de bouw komen steeds hoger te liggen. We willen steeds beter, efficiënter en slimmer bouwen. De opdrachtgever vraagt om gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid van een constructie.
Bij nieuwbouwprojecten zijn deze processen verregaand ontwikkeld.
Bij renovatieprojecten moeten de kwaliteitsprocessen bij het repareren van beton gelijk opgaan met de andere bouwprocessen, vindt de betonreparatiebranche. De branche heeft dit dan ook opgepakt en heeft aan twee nieuwe CUR aanbevelingen gewerkt:

  • CUR-aanbeveling 118:2016 'Specialistische instandhoudtechnieken – repareren van beton'
  • CUR-Aanbeveling 119:2016 'Specialistische instandhoudtechnieken – vullen en injecteren van scheuren, naden en holle ruimten in beton'.

Deze twee nieuwe CUR aanbevelingen komen volledig in de plaats van de oude versies uit 1997.

Op basis van deze nieuwe CUR-Aanbevelingen is de leidraad voor het KOMO procescertificaat BRL 3201 deel 1 ‘Het technisch repareren en beschermen van beton’ en deel 2 ‘Het constructief repareren en versterken van beton’ herschreven.

De VBR feliciteert Vogel van harte met deze primeur!

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug