13 december 2023

VBR HSEQ netwerkontmoeting, de achtste.

VBR HSEQ netwerkontmoeting, de achtste.

30 november j.l. was het weer zover.
Deze keer waren we in het pittoreske Breda bij SMT, waar de HSEQ verantwoordelijken van de VBR bedrijven zich verzamelden voor een interessante en leerzame ochtend bij de achtste KAM netwerkontmoeting georganiseerd vanuit de VBR.

Na een bevlogen inleiding en kennismaking met Strukton, was het tijd voor een rondleiding door het milieudepot van SMT. Hoogtepunt was de demonstratie met de asfaltreinigingswagen, en de bevlogen verhalen over het opruimen van drugsafval, en alles wat daarbij komt kijken.
          

 

 

Hierna was het tijd voor een 3-tal sprekers, die ons wegwijs maakten in de wondere wereld van de digitale HSEQ assistent. Joost Baak toonde ons Lexerta, een wetgevings- en compliance tool. Daan Huizer nam ons mee in de registratie en beoordeling van blootstelling van gevaarlijke stoffen, met de tooling van Chemrade, en Jesse Bruns van SmartTrackers liet ons zien hoe we onze duurzaamheidsinformatie logisch kunnen registreren en beheren.

      

Ook de lunch was weer zeer goed verzorgd, en er was genoeg tijd om bij te praten en te netwerken tijdens het nuttigen van soep en broodjes.

Al met al dus weer een geslaagde bijeenkomst, en deze smaakte zeker naar meer.

 

29 februari is de volgende, dus houdt de inbox in de gaten.

 

Krijg je de uitnodigingen niet, maar wil je wel graag komen naar de netwerkbijeenkomst, stuur dan even een mailtje naar: Evelien van Rhijn <e.vanrhijn@bouwendnederland.nl>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief-->
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief