Pagina afbeelding

VBR nodigt u uit voor de ParkeerVak 2015

02-04-2015

De VBR nodigt u uit voor de ParkeerVak 2015. De ParkeerVak vindt plaats op 21, 22 en 23 april a.s. in de Brabanthallen in Den Bosch.
De ParkeerVak presenteert nieuwe visies, mogelijkheden en technieken. Van specifieke oplossing tot totaalplan. Van straatparkeren, parkeren op bedrijfsterreinen tot renovatie en onderhoud van gebouwde parkeervoorzieningen. Van (vracht)auto tot
fietsparkeren. Naast de vele exposanten zijn er twee theaters o.l.v. Vexpan en CROW.
Laat u inspireren door de Belevingsstraat en de exposities What’s New!,Veiligheid & Parkeren en Innovatieve Bouw & Renovatie.

Kom naar onze stand, nummer 649, en een aantal VBR-bedrijven presenteert u graag innovatieve oplossingen voor (beton)onderhoud en renovatie van parkeervoorzieningen.

Toegang tot de Parkeervak bij voorregistratie is gratis (normale prijs Eur. 25). Meld u hier aan voor de ParkeerVak 2015.

Op www.parkeervak.nl vindt u een actuele deelnemerslijst en het volledige programma.

Parkeren maakt deel uit van de customer journey en draagt bij aan het succes van de eindbestemming. Of dat nu wonen, recreëren, winkelen of werken is.
Beleef de meerwaarde van parkeren zelf op ParkeerVak 2015.

23 april, 14.30 uur, in het Vexpan-theater op de Parkeervak: Uitdagingen achter de slagboom
door Christian Carlie, Tebecon
Bereikbaarheid en parkeren zijn van essentieel belang voor het aantrekkelijker maken van binnensteden. Aantrekkelijke parkeergarages met een veilige ‘beleving’ dragen hier aan bij.
Onderhoud van parkeergarages is daarom van groot belang. Om de kosten ervan te beheersen is regelmatig inspecteren erg belangrijk. Niet alleen om een parkeergarage te laten functioneren, maar ook om onnodig onderhoud te voorkomen. Daarnaast speelt esthetiek een belangrijke rol. Immers we voelen ons allemaal prettiger in een nette, schone en lichte omgeving, in plaats van in een donkere ruimte.In de presentatie geven gaan we in op de vraag; “Op welke wijze kan uw parkeergarage gedurende de gehele gewenste restlevensduur blijvend voldoen aan de minimale eisen op het gebied van constructieve veiligheid, functionaliteit en bruikbaarheid.Tebecon B.V. heeft in de afgelopen jaren veel parkeergarages gerenoveerd. Logistiek vaak een hoogstandje omdat tijdens de werkzaamheden parkeerlagen beschikbaar moeten blijven. Specifieke kennis over materialen en applicaties, afgestemd op de wens van de opdrachtgever, is van groot belang om een project succesvol af te ronden.

Graag tot 21, 22 of 23 april a.s.

 

 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug