Pagina afbeelding

VBR presenteert zich op de parkeervak 2015

21-03-2015

Op 21, 22 en 23 april a.s. vindt de vakbeurs voor de parkeerbranche plaats in De Brabanthallen in Den Bosch: de ParkeerVak. De VBR en een aantal VBR-bedrijven presenteren zich daar.

Op deze tweejaarlijkse vakbeurs staat het veelzijdige vakgebied in de spotlights. Veel belangstelling heeft de bouw en renovatie van gebouwde parkeervoorzieningen waar veel geld in omgaat. Zo komt er een expositie over Innovatieve Bouw & Renovatie, met een aantal genomineerde projecten voor de European Parking Award, maar ook concrete voorbeelden van slimme, efficiënte en exploitatie verbeterende oplossingen. In het voordrachtenprogramma van VEXPAN en CROW komen o.a. nieuwe vormen van aanbesteding en contractering, onderhoud, de kwaliteitscatalogus, financieringsmodellen, ontwikkeling fietsparkeergarages en veiligheid aan bod.
    
Paraplu
Onder de paraplu van de VBR presenteren zich op deze beurs de VBR bedrijven Rendon Onderhoudsgroep, Batec Betonrenovatie, Tebecon, Balm, Salverda en Kreeft Betontechnieken. U vindt de stand van de VBR (standnr. 649) tegenover de expositie ‘Innovatieve Bouw & Renovatie’.

Flitspresentatie
En in het Vexpan theater wordt door Christian Carlie van Tebecon de flitspresentatie 'uitdagingen achter de slagboom' gegeven. Hij gaat dan in op de vraag: “Op welke wijze kan uw parkeergarage gedurende de gehele gewenste restlevensduur blijvend voldoen aan de minimale eisen op het gebied van constructieve veiligheid, functionaliteit en bruikbaarheid?”

Binnenkort ontvangt u van ons een uitnodiging om u in te schrijven waarmee u gratis toegang krijgt.

Voor alle informatie over de ParkeerVak verwijzen wij naar www.parkeervak.nl

 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug