Pagina afbeelding

Vexpan Nationaal Parkeercongres 2014: ‘Parkeren neemt nieuwe vormen aan. Maar welke?'

28-08-2014

Vexpan, platform voor parkeren in Nederland organiseert op donderdag 9 oktober 2014 het jaarlijkse Nationaal Parkeercongres in de inspirerende locatie Het Glazen Huis te Klarenbeek (nabij Apeldoorn).

Vexpan maakt er net als voorgaande jaren een groot, gevarieerd, maar vooral uitdagend evenement van met het thema: ‘Parkeren neemt nieuwe vormen aan. Maar welke?
De trends, innovaties en vooral: de nieuwe werkelijkheid!’
De keynote speakers zijn 'brain-agent’ René Boender en ‘internovist’ Giep Hagoort. Zij nemen ons mee naar de toekomst die nu al van toepassing is en zullen inspireren met hun visie op stedelijke ontwikkeling en de rol van mobiliteit daarin. Na de plenaire presentaties gaan bezoekers ’s middags in parallelsessies uiteen waarin dieper wordt ingegaan op diverse thema’s op het gebied van onder andere kwaliteit, gastheerschap/imago van parkeren, kennis delen/digitalisering. Dagvoorzitter deze dag is Harald Bresser, manager PR & Communications RAI.

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres is dé ontmoetingsplek voor iedereen die met parkeren van doen heeft. Het volledige programma en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden via de website van Vexpan: www.vexpan.nl/evenementen/parkeercongres

Over Vexpan
Vexpan is dé autoriteit op het gebied van parkeren binnen de sector mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Vexpan streeft ernaar de verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden door informatie-uitwisseling in het kennisnetwerk, om zo integraal de kwaliteit van het vakgebied parkeren continu te verbeteren.

 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug