Pagina afbeelding

Beton Experience op 13 november 2019. Volop werk in de betonreparatie

28-10-2019

Het is technisch uitdagend en leuk om in de betonreparatiebranche te werken. De middagdag voor de Betondag, op 13 november, is er vanaf 14.00 uur de extra studenten- en docentenmiddag met een aantrekkelijk programma. Toegang tot de beursvloer is dan gratis voor studenten en docenten van mbo, hbo en wo. Kom naar de stand van het Betononderhoudspaviljoen, laat je informeren over de vele carrièremogelijkheden en bekijk de vacatures.

De vacatures bij VBR-bedrijven kun je hier alvast bekijken.

Beton Experience

Beton Experience vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam! Dit iconische gebouw staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco; een bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bij binnenkomst zie je de beursvloer met ruim 120 stands: allemaal bouwbedrijven die hun verhaal en de nieuwste ontwikkelingen met je willen delen. Verrijk je kennis op de beurs, laat je inspireren door de experiences gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en maak kans op een prijs bij de reconstructie challenge! Kortom, deze middag wil je zeker niet missen!

Het Betononderhoudspaviljoen verwelkomt graag studenten Bouwkunde en Civiele Techniek, maar ook studenten uit andere technische richtingen, bedrijfskunde, financiën en IT zijn van harte welkom! Op deze dag maak je namelijk kennis met een boeiende sector, die zowel technisch als niet-technisch personeel zoekt.

Leg op deze dag waardevolle contacten met de aanwezige bedrijven voor stageplekken, afstudeerplekken of startersfuncties!

Hier vind je alle informatie over de middag.

Meld je vandaag nog aan en kom vooral even bij ons langs in het Betononderhoudspaviljoen!

 

Selecteer uw VBR-betonreparatiebedrijf


<< Ga terug