Pagina afbeelding

Verzekerde garantie

De VBR heeft exclusief voor VBR-bedrijven een volledige verzekerde garantie ontwikkeld voor de periode van 10 jaar: de Euracor-VBR polis.

De aanspraken zijn ondergebracht bij een verzekeraar. Bij schade worden de kosten van arbeid, materialen, materieel en bereikbaarheid vergoed. Als het bedrijf onverhoopt niet aan haar verplichtingen kan voldoen, dan keert de verzekeringsmaatschappij het schadebedrag uit aan de opdrachtgever.

Werkzaamheden, uitgevoerd door gecertificeerde VBR-bedrijven op het gebied van betonreparatie- en bescherming kunnen onder de 10 jaar verzekerde garantie gebracht worden.

Extra controle

Dat de verzekeraar een externe ‘controledienst’ inschakelt tijdens de uitvoering van het werk en bij oplevering geeft nóg meer zekerheid aan de opdrachtgever.

Exclusief voor VBR-leden

Alleen bij de VBR aangesloten betonreparatiebedrijven zijn geaccepteerd om deze verzekerde garantie te mogen aanbieden. Een goede selectiemogelijkheid dus voor de opdrachtgever die ‘zeker van zijn zaak’ wil zijn. Deze bedrijven nemen deel aan de regeling.