Pagina afbeelding

Vacatures

Werken in de betonreparatie is uitdagend en zeer afwisselend
Het repareren en onderhouden van het beton van woongebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, viaducten, sluizen en alles wat van beton gebouwd is vraagt veel kennis.
Je bent dan ook een specialist op dat gebied. Het werk is ook zeer afwisselend, soms betonspuiten of injecteren, dan weer hakken, stralen, repareren en coaten. Het werk is ook steeds op andere locaties. Soms werk je in een ploegje van 4 mensen, soms alleen met je maat en met alle verantwoordelijkheid die daar bij hoort. Wil je carrière maken, voorman of uitvoerder worden? Alles is mogelijk.

Werkend leren
Mensen met ervaring in de betonreparatie zijn natuurlijk altijd welkom, maar ook diegenen die nog niet bekend zijn met het vak kunnen in de branche terecht.
Er zijn namelijk genoeg (betaalde!)  opleidingsmogelijkheden.

Opleidingen worden verzorgd door de Stichting Opleiding tot  BetonreparatieSpecialist (OtBS). De OtBS is opgericht door de VBR. In de OtBS nemen deel betonreparatiebedrijven die ook praktijkopleidingsplaatsen bieden. Het opleidingsaanbod varieert van een zogenaamd 'werkend leren opleiding', een tweejarige opleiding voor jonge mensen die nieuw zijn in het vak, tot een opleiding voor (aankomend) kaderpersoneel.

Daarnaast zijn er specialistische één- of meerdaagse cursussen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met de OtBS, info@stichtingotbs.nl

Voor kaderfuncties
Er is bij de diverse VBR-bedrijven altijd vraag naar mensen met een Bouw of Civiele opleiding die een kaderfunctie gaan bekleden. Werken bij een betonreparatiebedrijf vraagt zeer veel kennis en ervaring, maar je moet er ook gevoel voor hebben. Je moet constructies beoordelen op hun sterkte en reparatievoorstellen kunnen schrijven. Vervolgens moet de uitvoering van de werken ook begeleid worden. Kortom zeer afwisselen en technisch hoogstaand werk.

Vacaturebank
Werken voor een VBR-bedrijf is werken in de eredivisie van de betonreparatiebranche!